Àrea Clients
CAT ESP

Us oferim serveis de comunicació, disseny i publicitat per a captar nous clients, per aconseguir més vendes i per consolidar la vostra marca. Volem que els clients visualitzin els vostres productes i serveis com els millors.
Amb diferents tècniques, suports i mitjans. Convencionals com la ràdio, la televisió, suports impresos, tanques i catàlegs, entre d’altres; o tècniques digitals com les xarxes socials, web, news letters, etc. Podem combinar les diferents tècniques per aconseguir l’impacte que desitgem.

Treballar junts serà molt fàcil

Comptem amb una àmplia experiència en els camps del disseny i la comunicació corporativa, i oferim respostes innovadores que s’adapten a les vostres necessitats.

Disseny

El disseny dóna forma visual a la comunicació gràfica del missatge en un suport digital, en el disseny d’una web, o en paper. El disseny gràfic és un element viu i estratègic de la comunicació de marca.

Identitat corporativa

La marca és la personalitat pública de l’empresa, producte o servei. Cada marca és diferent i compta amb un discurs propi. La identitat corporativa genera comunicació, notorietat i diferenciació.

Publicitat

Les accions de publicitat han d’aconseguir una relació emocional entre la marca, el producte i el destinatari. Un equip 360º com el que us oferim, aconsegueix fer úniques les campanyes que realitzem.

Comunicació

Solucions de comunicació integral, per a aconseguir que les estratègies de comunicació dels nostres clients siguin notories i fiables. Un discurs coherent i planificat per generar confiança.

Web i multimèdia

El món digital i el disseny web, evoluciona de forma constant, la presència a la xarxa internet és vital per les empreses i organitzacions. Cal una bona optimització per un bon posicionament als cercadors.

 

Estands i exterior

La presència a fires ha de ser activa i dinamitzada, cal tenir un discurs coherent pel missatge, la imatge, el disseny gràfic i la pròpia dinamització de l’espai. El disseny gràfic a l’exterior ha de conviure amb l’arquitectura del lloc.

 

Des del moment de l’obertura del MUME, ara ja fa més de set anys, ens vam plantejar la necessitat d’organitzar una programació d’activitats temporals coherent i dinàmica. Per aconseguir la coherència i el dinamisme calia, en primer lloc, transmetre una imatge reconeixible. L’entrada en contacte amb Iglésies Associats va ser determinant per aconseguir el nostre propòsit. Des d’aleshores hem treballat de manera continuada. L’equip d’Iglésies Associats va entendre de seguida quines eren les nostres demandes i va crear una base de disseny atractiva i efectiva comunicacionalment. La nostra col·laboració, en el decurs dels anys, s’ha traduït en l’encàrrec del disseny d’invitacions, cartells, fulletons informatius diversos, així com del disseny i composició de publicacions. Així mateix, cal destacar el servei integral que proposa Iglésies Associats en encarregar-se, per exemple, de la fase d’impressió quan cal o bé de traduccions o correccions. L’experiència d’aquesta feina en comú ha estat summament positiva. El tracte afable, la comprensió de les necessitats del client per part dels creatius, i l’eficàcia  a l’hora de resoldre qualsevol imprevist són virtuts a destacar del grup de comunicació i disseny Iglésies Associats.

Jordi Font  Agulló
Director del MUME
Museu Memorial de l’Exili

Consulta tots els testimonis
dj. 13/06/2024

Disseny i conceptualització d’exposicions i instal·lacions

dj. 16/05/2024

Esdeveniments corporatius impactants: Estratègies per crear experiències memorables

dt. 06/02/2024

Tendències en disseny gràfic i comunicació 2024

dl. 11/12/2023

Peach Fuzz 13-1023: el color de l’any 2024

Consulta tota l'actualitat

Tenim passió per la imatge gràfica i el disseny, i a partir d’aquí amb la resta de serveis d’imatge i comunicació que oferim

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat