Àrea Clients
CAT ESP

Grup Clínica Girona

Disseny i programació web

Projectes Web i multimèdia

Disseny i programació web del Grup Clínica Girona generant un canal de comunicació bidireccional i una comunitat d’usuaris on els professionals de l’entitat i la ciutadania hi tinguin un punt de trobada.

El web destaca per la seva funcionalitat, adaptació als nous temps i reflecteix tant la fluïdesa i l’eficiència de la navegació com els serveis de la Clínica. Un dels objectius ha estat que la web sigui inclusiva i accessible seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, basades en la Home Office Digital, Data and Technology, UK.

www.clinicagirona.cat

Disseny

El disseny dóna forma visual a la comunicació gràfica del missatge en un suport digital, en el disseny d’una web, o en paper. El disseny gràfic és un element viu i estratègic de la comunicació de marca.

Identitat corporativa

La marca és la personalitat pública de l’empresa, producte o servei. Cada marca és diferent i compta amb un discurs propi. La identitat corporativa genera comunicació, notorietat i diferenciació.

Publicitat

Les accions de publicitat han d’aconseguir una relació emocional entre la marca, el producte i el destinatari. Un equip 360º com el que us oferim, aconsegueix fer úniques les campanyes que realitzem.

Comunicació

Solucions de comunicació integral, per a aconseguir que les estratègies de comunicació dels nostres clients siguin notories i fiables. Un discurs coherent i planificat per generar confiança.

Web i multimèdia

El món digital i el disseny web, evoluciona de forma constant, la presència a la xarxa internet és vital per les empreses i organitzacions. Cal una bona optimització per un bon posicionament als cercadors.

 

Estands i exterior

La presència a fires ha de ser activa i dinamitzada, cal tenir un discurs coherent pel missatge, la imatge, el disseny gràfic i la pròpia dinamització de l’espai. El disseny gràfic a l’exterior ha de conviure amb l’arquitectura del lloc.

 

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat