Àrea Clients
CAT ESP

El Molí de l’Escala

Redisseny, maquetació i viatge del client del catàleg de càtering del Molí de l'Escala

Comunicació Editorial Maquetació Projectes

El Molí de L’Escala és un Hotel Gastronòmic situat a l’Empordà, sota la batuta d’en Jordi Jacas. Una de les seves especialitats és El Molí Càtering, el servei de càtering per casaments i esdeveniments.
Hem treballat conjuntament pel redisseny del seu menú, valorant tot el procés de pressa de decisions dels futurs nuvis, des del moment que reben el catàleg, passant pel procés de definir el menú, fins a la comanda que arriba finalment a l’equip.
Per aquest motiu s’ha fet una reestructuració del contingut, una renovació de fotografies i un full comanda final interactiu on el client pot fer la comanda final.
A més a més hem treballat per facilitar a l’equip del Molí de l’Escala l’adaptació del catàleg en qualsevol moment, en format plantilla.

Disseny

El disseny dóna forma visual a la comunicació gràfica del missatge en un suport digital, en el disseny d’una web, o en paper. El disseny gràfic és un element viu i estratègic de la comunicació de marca.

Identitat corporativa

La marca és la personalitat pública de l’empresa, producte o servei. Cada marca és diferent i compta amb un discurs propi. La identitat corporativa genera comunicació, notorietat i diferenciació.

Publicitat

Les accions de publicitat han d’aconseguir una relació emocional entre la marca, el producte i el destinatari. Un equip 360º com el que us oferim, aconsegueix fer úniques les campanyes que realitzem.

Comunicació

Solucions de comunicació integral, per a aconseguir que les estratègies de comunicació dels nostres clients siguin notories i fiables. Un discurs coherent i planificat per generar confiança.

Web i multimèdia

El món digital i el disseny web, evoluciona de forma constant, la presència a la xarxa internet és vital per les empreses i organitzacions. Cal una bona optimització per un bon posicionament als cercadors.

 

Estands i exterior

La presència a fires ha de ser activa i dinamitzada, cal tenir un discurs coherent pel missatge, la imatge, el disseny gràfic i la pròpia dinamització de l’espai. El disseny gràfic a l’exterior ha de conviure amb l’arquitectura del lloc.

 

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat