Àrea Clients
CAT ESP

Ens impliquem en l’entorn social i econòmic i tenim el compromís de col·laborar en diferents iniciatives en el camp de l’acció social, cultura, medi ambient, etc

Portem a terme polítiques laborals i en relació als nostres clients i proveïdors en el terreny de la responsabilitat social, bon govern i transparència.

 

Ens impliquem en iniciatives culturals i artístiques com la Fundació Atrium Artis, creiem que l’activitat creativa requereix una percepció extremadament sensible dels ordres i estructures de relació entre els individus, la societat i la naturalesa. Les relacions entre el pensament i la creació només es poden produir en un marc on l’entorn (mitjans, agents, institucions, creadors i empreses) sigui del tot propici, que la creativitat sigui una necessitat primordial per l’ésser humà.

 

Iglésies Associats participa i recolza les activitats de la nova Càtedra Hipòlit Nadal i Mallol de Revistes en Català, creada per la Universitat de Girona (UdG) i l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) amb l’objectiu d’estudiar i difondre el passat i present de les revistes en català. La càtedra rep el nom del periodista i polític empordanès que, després de negar-se a fer el servei militar l’any 1912, es va exiliar a Amèrica.  La catedral neix amb l’objectiu d’estudiar les revistes en català, tant físiques com digitals, difondre’n el passat i present, i projectar el seu futur en funció de les noves realitats tecnològiques.

A Iglésies Associats participem en la Iniciativa de la Xarxa Gironina per a la Reforma Horària. L’objectiu és facilitar una millor gestió del temps i compaginació de la vida laboral, familiar i personal, afavorint la productivitat i un clima de confiança que contribueixi a la millora de la qualitat de vida dels professionals de l’empresa.

 

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat