Àrea Clients
CAT ESP

Web Friselva

Comunicació Projectes Web i multimèdia

Aquest projecte ha consistit en la realització d’una web corporativa per a Friselva, un escorxador i sala d’especejament de carn de porc i productes derivats amb una llarga tradició al sector porcí localitzada a Riudellots de la Selva.

 

Friselva és una empresa referent, que té unes necessitats específiques pel que fa al funcionament web, ja que compten amb un ample ventall de productes que han de ser mostrats de forma fàcil i atractiva. D’aquesta manera, el disseny està pensat per ser intuïtiu, pràctic i corporatiu, i la informació està disposada de forma comprensible per facilitar l’experiència a l’usuari. El resultat és una web polifacètica i dinàmica, amb un ampli catàleg de producte i un disseny personalitzat i atractiu.

www.friselva.com

-- PROJECTES RELACIONATS

Disseny

El disseny dóna forma visual a la comunicació gràfica del missatge en un suport digital, en el disseny d’una web, o en paper. El disseny gràfic és un element viu i estratègic de la comunicació de marca.

Identitat corporativa

La marca és la personalitat pública de l’empresa, producte o servei. Cada marca és diferent i compta amb un discurs propi. La identitat corporativa genera comunicació, notorietat i diferenciació.

Publicitat

Les accions de publicitat han d’aconseguir una relació emocional entre la marca, el producte i el destinatari. Un equip 360º com el que us oferim, aconsegueix fer úniques les campanyes que realitzem.

Comunicació

Solucions de comunicació integral, per a aconseguir que les estratègies de comunicació dels nostres clients siguin notories i fiables. Un discurs coherent i planificat per generar confiança.

Web i multimèdia

El món digital i el disseny web, evoluciona de forma constant, la presència a la xarxa internet és vital per les empreses i organitzacions. Cal una bona optimització per un bon posicionament als cercadors.

 

Estands i exterior

La presència a fires ha de ser activa i dinamitzada, cal tenir un discurs coherent pel missatge, la imatge, el disseny gràfic i la pròpia dinamització de l’espai. El disseny gràfic a l’exterior ha de conviure amb l’arquitectura del lloc.

 

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat