Àrea Clients
CAT ESP
Dijous 11, juny 2015

Una agència europea i transfronterera

Des de fa anys hem prioritzat la vocació transfronterera d’Iglésies Associats. Treballem amb organitzacions i institucions de la Catalunya del Nord i del Sud, que volen comunicar en un lloc o altre dels Pirineus. Ara mateix estem portant la comunicació i premsa -es el tercer any que ens fan confiança- per Catalunya i Espanya d’un dels festivals mes grans de música electrònica d’Europa, l’Electrobeach Festival 2015 que es fa a la població nord catalana de Port Barcarès. També aquest mes de juny realitzem la comunicació, premsa i l’estratègia de comunicació de difusió a Catalunya del nou Màster de Turisme Cultural que ha posat en marxa la Universitat de Perpinyà, en col·laboració amb les universitats d’Andorra, París VI (Observatori Oceanogràfic de Banyuls), de les Illes Balears i Sciences Politiques-Toulouse.

Durant els mesos d’abril, maig i juny hem portat la campanya de publicitat i comunicació dels nous destins que ha posat en marxa l’Aeroport de Perpinyà, l’objectiu es aconseguir que el públic gironí i de les comarques del nord de Barcelona, tinguin en compte l’opció d’aquest aeroport per volar a París, Londres, Alemanya, Eivissa, Madrid…

Un testimoni d’un partner i client: Des de Perpinyà i el sud de França hi ha cada cop més interès a comunicar cap a Catalunya i Espanya. Com a consultora europea, hem trobat amb Iglésies Associats el partner ideal. Expertesa, creativitat i un tracte immillorable.

Esteve Valls / CEO i director de Nord Sud Com

 

 

I els darrers temps, entre d’altres projectes, hem fet i destaquem:

PROJECTE ENLLAÇ Conseil Général des Pyrénées-Orientales, el Consorci Vies Verdes de Girona i Pays Pyrénées Méditerranée / Poctefa

Imatge corporativa i disseny gràfic de la marca i els suports de difusió. Projecte d’Unió de les Vies Verdes

 

WEB www.e-mta.eu Universitat de Girona (UdG), la Universitat de les Illes Balears (UiB), l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA) i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC)

Disseny, estratègia de realització i programació de la web del Campus Euro-mediterrani del Turisme i l’Aigua.

El Campus Euro-mediterrani del Turisme i l’Aigua (Campus e-MTA) és el Campus d’Excel·lència Internacional creat per la Universitat de Girona (UdG), la Universitat de les Illes Balears (UiB), l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA) i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC).

 

JORNADES TRANSFRONTERERES 2013 Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà

Jornades Tècniques de l’espai Català Transfronterer 2013.

Disseny de la imatge de les jornades i el material de difusió, fulletons, catàlegs, lones i pancartes,…i transmissió amb el nostre propi equip audiovisual de les jornades per streaming en directe per Internet.

 

PIRINEXUS Conseil Général des Pyrénées-Orientales, el Consorci Vies Verdes de Girona i Pays Pyrénées Méditerranée / Poctefa

Estratègia de comunicació. Imatge corporativa i naming del traçat Pirinexus.

Manual de senyalització i de marca.

El projecte Enllaç: Xarxa transfronterera de vies verdes a Catalunya, ha associat entitats de Catalunya i els Pirineus Orientals per desenvolupar de forma conjunta una xarxa cicloturista contínua entre ambdós costats de la frontera, la ruta Pirinexus de 351 km de recorregut.

 

V JORNADES R+D+I en TIC I SALUT 2014 Centre e-Santé de Tolosa, Universitat de Girona i Fundació TicSalut

Disseny de la nova imatge de les jornades per l’edició del juny 2104, (el 2012 també la varem realitzar). L’objectiu d’aquestes jornades es concentrar els actors francesos i catalans més rellevants en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació TIC aplicades a la salut, al benestar socials i la qualitat de vida.

 

MUSEU DE L’EXILI Consorci del Museu del Memorial de l’Exili La Jonquera

Disseny i realització de 6 llibres, (entre ells Manolo Valiente du Barcarès a Bram i Argelers, Els diaris de Josep Franch-Clapers, Virgili Batlle Vallmajó la radicalitat estètica d’un pintor exiliat a Toulouse…)

Del material de difusió i publicitari del Museu. Disseny del material gràfic de les exposicions temporals

 

Editorial MARE NOSTRUM

Difusió i gabinet de premsa de la publicació del llibre “Perpinyà alliberada. Reportatges del fotoperiodista Auguste Chauvin”. L’obra presenta la integritat dels negatius trobats i permet descobrir més d’un centenar de fotografies d’un alt valor històric que han estat inèdites fins aquest moment. L’editorial Mare Nostrum publica 300 exemplars del llibre que serà distribuït a partir del 19 d’agost, dia de l’alliberament de Perpinyà.

[ssba]
Consulta tota l'actualitat
Dj 13/06/2024

Disseny i conceptualització d’exposicions i instal·lacions

Dj 16/05/2024

Esdeveniments corporatius impactants: Estratègies per crear experiències memorables

Dt 06/02/2024

Tendències en disseny gràfic i comunicació 2024

Dl 11/12/2023

Peach Fuzz 13-1023: el color de l’any 2024

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat