Àrea Clients
CAT ESP

Brànding

A Iglésies Associats som Experts en brànding

Més de 30 anys creant i posicionant marques

Ajudem a les empreses i organitzacions a crear la seva marca corporativa, construint estratègies de brànding que inclouen el disseny de la marca, la creació d’una identitat gràfica corporativa i accions i suports per dotar-la de personalitat pròpia.

Implantar una marca va més enllà del disseny del logotip, i requereix d’un equip multidisciplinar que vetlli per la imatge corporativa en tot allò que es faci.

Equip experts en brànding , comunicació, publicitat, etc.
A Iglésies Associats hi trobaràs els experts en brànding que necessites per donar a conèixer la teva marca, implantar-la i promocionar-la.

Més de 300 projectes de brànding
Ens avalen més de 300 projectes de brànding creats al llarg de la nostra trajectòria per a nous negocis, marques promocionals, turístiques, congressos, jornades, activitats…


Alguns dels nostres projectes de branding:


Disseny

El disseny dóna forma visual a la comunicació gràfica del missatge en un suport digital, en el disseny d’una web, o en paper. El disseny gràfic és un element viu i estratègic de la comunicació de marca.

Identitat corporativa

La marca és la personalitat pública de l’empresa, producte o servei. Cada marca és diferent i compta amb un discurs propi. La identitat corporativa genera comunicació, notorietat i diferenciació.

Publicitat

Les accions de publicitat han d’aconseguir una relació emocional entre la marca, el producte i el destinatari. Un equip 360º com el que us oferim, aconsegueix fer úniques les campanyes que realitzem.

Comunicació

Solucions de comunicació integral, per a aconseguir que les estratègies de comunicació dels nostres clients siguin notories i fiables. Un discurs coherent i planificat per generar confiança.

Web i multimèdia

El món digital i el disseny web, evoluciona de forma constant, la presència a la xarxa internet és vital per les empreses i organitzacions. Cal una bona optimització per un bon posicionament als cercadors.

 

Estands i exterior

La presència a fires ha de ser activa i dinamitzada, cal tenir un discurs coherent pel missatge, la imatge, el disseny gràfic i la pròpia dinamització de l’espai. El disseny gràfic a l’exterior ha de conviure amb l’arquitectura del lloc.

 

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat