Àrea Clients
CAT ESP

Fira de Girona

Imatge Fira de Mostres

Disseny Identitat corporativa

La imatge de la fira de mostres d’aquest any vol ser una reivindicació de les fulles dels plàtans de la Devesa. Aquestes fulles que ens acompanyen la tardor de cada any, de cada Fira de Mostres, i que en totes aquestes edicions, encara no havien estat protagonistes dels cartells promocionals de l’esdeveniment.
El disseny, en que es veu una fulla feta de dues parts -una de natural i una de tecnològica-, és un missatge visual en que es reivindica el passat, però també la sensibilitat ambiental dels expositors del territori, amb productes naturals, tradicionals, rurals, gastronòmics, i l’altra meitat, que representa la digitalització, la mobilitat, la tecnologia, i el camí cap al futur d’una fira molt arrelada al teixit socioeconòmic de les nostres comarques.

-- PROJECTES RELACIONATS

Disseny

El disseny dóna forma visual a la comunicació gràfica del missatge en un suport digital, en el disseny d’una web, o en paper. El disseny gràfic és un element viu i estratègic de la comunicació de marca.

Identitat corporativa

La marca és la personalitat pública de l’empresa, producte o servei. Cada marca és diferent i compta amb un discurs propi. La identitat corporativa genera comunicació, notorietat i diferenciació.

Publicitat

Les accions de publicitat han d’aconseguir una relació emocional entre la marca, el producte i el destinatari. Un equip 360º com el que us oferim, aconsegueix fer úniques les campanyes que realitzem.

Comunicació

Solucions de comunicació integral, per a aconseguir que les estratègies de comunicació dels nostres clients siguin notories i fiables. Un discurs coherent i planificat per generar confiança.

Web i multimèdia

El món digital i el disseny web, evoluciona de forma constant, la presència a la xarxa internet és vital per les empreses i organitzacions. Cal una bona optimització per un bon posicionament als cercadors.

 

Estands i exterior

La presència a fires ha de ser activa i dinamitzada, cal tenir un discurs coherent pel missatge, la imatge, el disseny gràfic i la pròpia dinamització de l’espai. El disseny gràfic a l’exterior ha de conviure amb l’arquitectura del lloc.

 

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat