Àrea Clients
CAT ESP
divendres 26, juliol 2019

Presentació d’una nova línia de producte per Cuinats Jotri

A partir del disseny i conceptualització d’una nova línia de producte per Cuinats Jotri, una idea que crea una nova línia gastronòmica que recupera i actualitza plats tradicionals de la cuina catalana. S’ha fet la presentació als mitjans de comunicació i al sector gastronòmic d’aquesta nova proposta. El nostre equip va proposar a Cuinats Jotri de posar en valor la cuina de sempre, reinterpretar-la i actualitzar-la.

El projecte de comunicació i disseny l’hem realitzat l’equip d’Iglésies Associats, i el projecte culinari ha anat a càrrec de Francesc Baltrons, responsable de R+D de Cuinats Jotri i Salvador Garcia-Arbós, periodista i gastrònom que col·labora en aquest projecte. Ara s’han presentat i dissenyat, dos plats, la Poma de “relleno” i el Cim i tomba.

Aquest projecte pretén actualitzar una desena de receptes de plats de la cuina tradicional catalana. Al novembre, en un acte amb motiu del Fòrum Gastronòmic de Barcelona es donaran a conèixer nous plats de cinquena gamma de Cuinats Jotri, i posteriorment la resta en successives presentacions.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn
Consulta tota l'actualitat
dv. 11/11/2022

Nou Web del Grup Clínica Girona

dj. 13/10/2022

Imatge de la Fira de Mostres 2022

dc. 18/05/2022

Estand de Bigas Alsina a Frankfurt

ds. 14/05/2022

Història de la publicitat de Catalunya

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal