Àrea Clients
CAT ESP
dilluns 11, desembre 2023

Peach Fuzz 13-1023: el color de l’any 2024

Després d’un any 2023 envoltats d’un vibrant Viva Magenta, el Pantone Color Institute ha decidit baixar revolucions i reduir la intensitat d’un 2023 ple de força, vigor, experimentació, autoexpressió i rebel·lió, per entrar a un 2024 amb un color més suau i acollidor, aquest toc de préssec vellutat que evoca sinceritat, tendresa i connexió del pantone Peach Fuzz 13-1023.

Peach Fuzz és un color que ens parla de compassió i empatia”, explica Laurie Pressman, vicepresidenta del Pantone Color Institute, “ens convida a abraçar la comunitat i la col·laboració, i a crear un món més amable i inclusiu.”

És un color que camina entre una tonalitat equilibrada entre el rosa i el taronja, que inspira pertinença, relaxació i cura, ens evoca calma i un espai per viure, sentir, sanar i prosperar.
“Peach Fuzz és un color que ens ajuda a connectar amb el nostre cor, la nostra ment i el nostre cos”, afegeix Pressman. “Ens convida a viure, sentir i prosperar.”

Des del Pantone Color Institut, per aquest 2024, ens proposen expressar el desig d’estar prop d’aquells que estimem i la felicitat que sentim quan estem connectats al nostre propi ser. Un color lluminós i subtil la presència del qual ens animi a caminar cap al futur.

El color de l’any del Pantone Color Institute és una influència important en el disseny, la moda, la decoració i la cultura popular. Peach Fuzz és un color que té el potencial d’unificar i inspirar a les persones de tot el món.

Com utilitzar Peach Fuzz

Peach Fuzz és un color versàtil que es pot utilitzar en una àmplia gamma d’aplicacions. Aquí teniu algunes idees:

Disseny: Peach Fuzz transmet una sensació vintage, reflecteix el passat reimaginat per ambient moderns i un entorn digital transparent i tenaç
Moda: Peach Fuzz és un color elegant i atemporal. Es pot fer servir per a peces de vestir, accessoris i roba de llar de forma reconfortant evocant presència i calidesa.
Decoració: Peach Fuzz pot crear un ambient càlid i acollidor. Pintar les parets, els sostres i els mobles, serà una bona opció.

Influències socioculturals

La selecció de Peach Fuzz com a color de l’any 2024 reflecteix algunes de les tendències socioculturals actuals. Aquestes inclouen:

La necessitat de connexió: Després de dos anys de pandèmia, les persones busquen formes de connectar amb els altres. Peach Fuzz és un color que promou la comunitat i la col·laboració.
La importància de la compassió: El món està ple de conflictes i injustícia. Peach Fuzz és un color que ens recorda la importància de la compassió i l’empatia.
El desig de benestar: Les persones busquen maneres de cuidar-se a elles mateixes i als altres. Peach Fuzz és un color que ens convida a viure, sentir i prosperar.
Peach Fuzz és un color amb un missatge positiu. És un color que ens convida a connectar amb els altres, a ser compassius i a cuidar-nos a nosaltres mateixos.

Com es tria el color de l’any?

El programa educatiu Pantone Color Institute va crear originalment el Pantone Color of the Year el 1999 per involucrar la comunitat del disseny i els entusiastes del color de tot el món a tenir una conversa anual sobre el color.

Tot allò que passa al dia a dia, a la nostra societat, a la nostra història, a la nostra cultura pot influir a la selecció del Color de l’any. Al llarg de l’any un equip global d’investigadors participa en la previsió Pantone Color Institute per fer aquesta selecció.

Així doncs, es busca un color que passi per totes les àrees del disseny, que serveixi per explicar una actitud, un estat d’ànim. Un color que ressoni a tot el món i que pugui respondre a les necessitats del moment.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn
Consulta tota l'actualitat
dj. 16/05/2024

Esdeveniments corporatius impactants: Estratègies per crear experiències memorables

dt. 06/02/2024

Tendències en disseny gràfic i comunicació 2024

dl. 11/12/2023

Peach Fuzz 13-1023: el color de l’any 2024

dc. 04/10/2023

Dia internacional del Pòdcast 2023

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat