Àrea Clients
CAT ESP
divendres 16, novembre 2018

La web de Vies Verdes i d’INSPAI finalistes dels premis e-tech 2018

La web de Vies Verdes i la web d’INSPAI han estat finalistes dels premis tecnològics e-tech 2018, en la categoria Premi a l’aplicació de tecnologia a l’empresa. L’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (Aenteg) va reunir ahir 140 persones en la gala dels dotzens premis E-TECH,

VIES VERDES

En aquesta gala, la web www.viesverdes.cat ha quedat finalista, en la categoria Premi a l’aplicació de tecnologia a l’empresa, el web desenvolupat per l’estudi, es pot destacar la  incorporació dels criteris actuals d’accessibilitat i usabilitat, seguint els estàndards internacionals del W3C. El projecte ha fusionat les dues webs, la de les Vies Verdes de Girona i la ruta Pirinexus en un únic lloc web, totalment renovat.

El nou format permet la navegació des de qualsevol tipus de dispositiu i de pantalla, ja siguin ordinadors de diferents dimensions, o bé tauletes o mòbils. Els criteris d’accessibilitat aplicats fan possible també la navegació i la lectura de la major part de la informació del web amb ratolí, teclat o línia Braille.

INSPAI

La web www.inspai.cat desenvolupat per l’estudi Iglésies Associats i programat pels equips d’informàtica de la Diputació de Girona, també ha quedat finalista en la mateixa categoria. Amb la renovació del web, INSPAI vol garantir una millor usabilitat als usuaris, presentar el contingut d’una manera més neta i clara, i millorar l’eina de recerca del fons i de les col·leccions d’imatges.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn
Consulta tota l'actualitat
dc. 04/10/2023

Dia internacional del Pòdcast 2023

dc. 07/06/2023

Disseny i realització de Memòries corporatives i institucionals

dc. 07/06/2023

Homenatge a Esperança Martí. Fundació Puigvert

dc. 07/06/2023

2a Jornada Salut Mental i Discapacitat Intel·lectual

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat