Àrea Clients
CAT ESP
dijous 16, maig 2024

Esdeveniments corporatius impactants: Estratègies per crear experiències memorables

En el món empresarial i institucional actual, els esdeveniments corporatius s’han convertit en una eina fonamental per a les empreses que busquen connectar amb l’equip, clients, socis, stakeholders i públic objectiu. No obstant això, no n’hi ha prou amb organitzar un simple esdeveniment; perquè un esdeveniment corporatiu o nstitucional sigui realment impactant i generi un retorn de la inversió positiu, cal planificar i executar una estratègia dissenyada al detall que tingui com a objectiu crear experiències memorables per als assistents.

Què fa que un esdeveniment corporatiu sigui memorable?

Un esdeveniment memorable és aquell que deixa una empremta imborrable en la ment dels assistents. És un esdeveniment que desperta emocions, genera connexions i motiva a l’acció. Per aconseguir-ho, és important centrar-se en els següents aspectes:

Originalitat: crear un esdeveniment diferent de tot el que els assistents hagin experimentat abans.
Experiència: oferir una experiència integral que involucri tots els sentits dels assistents.
Emoció: Despertar emocions positives en els assistents, una experiència que recordin.
Connexió: crear oportunitats perquè els assistents es connectin entre ells i amb la marca.
Rellevància: l’esdeveniment ha de ser rellevant per als interessos i necessitats dels assistents.

Estratègies per crear experiències memorables

Hi ha diverses estratègies que es poden implementar per crear experiències memorables en esdeveniments corporatius:

Definir objectius: Abans de començar a planificar l’esdeveniment, és important definir clarament els objectius que es pretenen aconseguir. Què es vol aconseguir amb l’esdeveniment? A qui es vol arribar? Un cop definits els objectius, es pot desenvolupar una estratègia concreta.
Conèixer l’audiència: És fonamental conèixer a fons l’audiència a la qual es dirigeix l’esdeveniment. Això inclou comprendre els seus interessos, necessitats, expectatives i preferències. Conèixer l’audiència permetrà crear un esdeveniment que sigui realment rellevant per a ells.
Crear un tema atractiu: Crear un fil conductor per a tot l’esdeveniment i ajudar a crear una experiència coherent.
Dissenyar un bon programa: El programa de l’esdeveniment ha de ser atractiu i variat, i incloure una barreja d’activitats que siguin interessants per a tots els assistents. És important que el programa tingui un bon ritme i que no hi hagi massa forats o temps morts.
Seleccionar l’espai adequat: El lloc de l’esdeveniment ha de ser adequat per al tipus d’esdeveniment que es va a realitzar i per al nombre d’assistents. També ha de ser un lloc que sigui accessible i que tingui les instal·lacions necessàries per dur a terme totes les activitats previstes.
Contractar proveïdors de qualitat: És important contractar proveïdors de qualitat que tinguin experiència en l’organització d’esdeveniments corporatius.
Promocionar l’esdeveniment de manera efectiva: És important promocionar l’esdeveniment de manera efectiva per a generar expectació i atreure als assistents desitjats. La promoció de l’esdeveniment ha de realitzar-se a través de diversos canals, com el correu electrònic, les xarxes socials i la publicitat.
Mesurar l’èxit de l’esdeveniment per a poder aprendre de l’experiència i millorar en el futur. El mesurament de l’èxit de l’esdeveniment pot realitzar-se a través d’enquestes, entrevistes i anàlisis de dades.
Crear esdeveniments corporatius que impacten i generen experiències memorables requereix una planificació i execució acurades. Recorda que la clau per a crear experiències memorables és enfocar-se en les persones. Els assistents al teu esdeveniment han de ser el centre de tot el que facis.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn
Consulta tota l'actualitat
dj. 13/06/2024

Disseny i conceptualització d’exposicions i instal·lacions

dj. 16/05/2024

Esdeveniments corporatius impactants: Estratègies per crear experiències memorables

dt. 06/02/2024

Tendències en disseny gràfic i comunicació 2024

dl. 11/12/2023

Peach Fuzz 13-1023: el color de l’any 2024

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat