Àrea Clients
CAT ESP
dimecres 15, juliol 2020

Es presenta la senyalització i la marca de les cinc rutes per descobrir el patrimoni cultural del Vescomtat de Cabrera

S’ha presentat a Blanes la senyalització d’elements patrimonials i rutes d’autodescoberta que formen part del projecte “Producte turístic cultural vescomtat de Cabrera” en que Iglésies Associats, ha realitzat el disseny de la marca, submarques i eslogans, així com el disseny de tota la senyalització. Un projecte en el que participen una dotzena de municipis de la comarca de la Selva: Anglès, Arbúcies, Blanes, Breda, Caldes de Malavella, Hostalric, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva, Riells i Viabrea, Sils, Susqueda i Vidreres.

La senyalització permet als visitants escollir entre cinc rutes per conèixer la història del vescomtat de Cabrera a partir dels àmbits militar, administratiu, religiós, comercial i de coneixement i recerca.

Aquesta senyalització patrimonial és una de les actuacions del projecte “Producte turístic cultural Vescomtat de Cabrera”, que executa el Consell Comarcal de la Selva i que té com a objectiu posar en valor el patrimoni material i immaterial del Vescomtat de Cabrera. D’aquesta manera es pretén generar una proposta conjunta potent per atraure nous públics culturals i turístics als municipis participants.

Durant aquest temps s’ha treballat en la conceptualització del projecte, la creació de la imatge i la marca, el relat per donar-lo a conèixer i la selecció dels elements patrimonials que després s’han senyalitzat amb la creació de les rutes que s’ha presentat.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn
Consulta tota l'actualitat
dc. 07/06/2023

Disseny i realització de Memòries corporatives i institucionals

dc. 07/06/2023

Homenatge a Esperança Martí. Fundació Puigvert

dc. 07/06/2023

2a Jornada Salut Mental i Discapacitat Intel·lectual

dj. 25/05/2023

Participem i recolzem la nova Càtedra Hipòlit Nadal i Mallol de Revistes en Català

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies