Àrea Clients
CAT ESP
Dimarts 26, febrer 2019

Gestió, coordinació i seguiment de la Mobile Week Girona 2019

La Mobile Week es un espai obert de reflexió entorn al desenvolupament tecnològic i digital que ha tingut lloc del 22 al 25 de febrer i que ha reunit experts en la temàtica d’arreu del país. Sota el lema “La nostra senzilla relació amb la tecnologia”, les jornades convida’n la ciutadania a reflexionar sobre l’impacte de la transformació digital en la seva vida quotidiana a través d’àmbits com el turisme, la ciència o la l’educació.

S’han realitzat una vintena de conferències, amb prop de 40 ponents estructurats al voltant de tres grans temàtiques. S’ha realitzat en tres espais diferents de la ciutat per escampar el Mobile arreu de la ciutat. S’ha debatut sobre ciutats i territoris digitals a la Sala d’actes del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona, sobre tecnologia i educació, a l’Auditori del Centre Cultural La Mercè, i el darrer dia sobre noves economies socials a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona.

S’han coordinat entitats que han ajudat a que la Mobile sigui un èxit, la Cambra de Comerç, els Aparelladors, els Arquitectes, l’AENTEG, la Universitat de Girona, entre d’altres organitzacions i institucions que hi han participat activament.

L’activista Mohamed El Amrani; el viticultor Josep Serra, del Celler La Vinyeta; el director del Patronat de Turisme de Tarragona, Angel Arenas; l’instagramer Absolutely Khaoula; la cofundadora de Wikiloc Montserrat Jordi; el director del programa de TV3 “Què, Qui, Com”, Jaume Vilalta, el periodista de TV3 i Catalunya Ràdio, Xavier Graset, o la directora general de Frit Ravich, Judith Viader, han estat algunes de les persones que han intervingut a les jornades.

[ssba]
Consulta tota l'actualitat
Dj 13/06/2024

Disseny i conceptualització d’exposicions i instal·lacions

Dj 16/05/2024

Esdeveniments corporatius impactants: Estratègies per crear experiències memorables

Dt 06/02/2024

Tendències en disseny gràfic i comunicació 2024

Dl 11/12/2023

Peach Fuzz 13-1023: el color de l’any 2024

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat