Àrea Clients
CAT ESP
Dimecres 11, març 2015

Cales de Llierca potencia l’estratègia d’internacionalització per consolidar-se en el mercat del carbonat càlcic precipitat (PCC)

El nostre client Cales de Llierca, empresa líder en la producció del carbonat càlcic precipitat, assistirà del 24 al 26 de març a la fira Paintistanbul i Turkcoat 2016, dedicades al sector internacional de la pintura i les matèries primeres, els revestiments, els components químics de la construcció, els adhesius i l’equipació de laboratori.

Paintistanbul i Turkcoat 2016, és una fira que se celebra a Istanbul, i és l’esdeveniment de referència en el sector ja que hi assisteixen les empreses líders de tot el món on hi presenten els seus nous productes i tecnologies.

Cales de Llierca és un dels principals fabricants de carbonat de calci precipitat (PCC), que comercialitza sota la marca CALPREC, i que és utilitzat tant com a matèria primera en pintures com a segellants.

L’estratègia d’internacionalització
En els darrers anys Cales de Llierca, ubicada al municipi d’Argelaguer, ha optat per una estratègia d’internacionalització per obrir-se al mercat mundial. A més de la fira Paintistanbul, Cales de Llierca també ha assistit a l’European Coatings Show de Nuremberg i al K-Show de Dusseldorf.

El PCC, un producte a l’alça present al dia a dia
El carbonat càlcic precipitat (PCC) es un producte derivat de pedra calcària sotmesa a un procés de calcinació. Posteriorment a través d’una carbonatació s’aconsegueix el PCC, el qual te múltiples ampliacions químiques. Les seves propietats reològiques en el format de PCC recobert (Calprec PR) son extenses en formulacions de plàstics com el PVC, tintes com les Coldset per paper de diari, fins als sellants tant per l’automoció com la construcció, entre d’altres. I per part del PCC no recobert (Calprec PA) les propietats mes destacables serien la seva elevada blanca, poder cobrent, opacitat o absorció d’oli entre d’altres, sent aquestes reconegudes en aplicacions com pintures o paper. Tanmateix i donada la seva alta puresa càlcica es fa servir la seva versió no recoberta i certificada per E-170 com a aportació de calci en diverses aplicacions com additiu alimentari.
www.calesdellierca.com

[ssba]
Consulta tota l'actualitat
Dj 13/06/2024

Disseny i conceptualització d’exposicions i instal·lacions

Dj 16/05/2024

Esdeveniments corporatius impactants: Estratègies per crear experiències memorables

Dt 06/02/2024

Tendències en disseny gràfic i comunicació 2024

Dl 11/12/2023

Peach Fuzz 13-1023: el color de l’any 2024

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat