Àrea Clients
CAT ESP
Dijous 12, maig 2022

Exposició Naufragis al Museu d’Arqueologia de Catalunya a Barcelona

L’exposició «Naufragis. Història submergida» al Museu d’Arqueologia de Barcelona, vol donar a conèixer la riquesa i diversitat del patrimoni arqueològic subaquàtic català. Al fons dels oceans, dels mars, dels rius i dels llacs del nostre país, del nostre planeta, s’hi amaga una memòria fascinant, una història submergida, que mereix ser coneguda, conservada i transmesa a les generacions futures.

Hem realitzat el disseny de la gràfica de l’exposició amb l’objectiu que el visitant realitzes una immersió visual amb parets lluminoses i cromatismes blaus a les instal·lacions, i a tots els suports expositius. La idea es que es tingui la sensació que estàs sota el mar, com les peces que s’exposen.

L’exposició s’estructura en quatre grans àmbits: Exploradors del mar, De vaixells i mariners, Excavant sota l’aigua i Un patrimoni a protegir. En ells s’exposa una acurada selecció de més de 200 objectes, procedents de les excavacions realitzades pel CASC durant els últims 30 anys, alguns d’ells mai mostrats al gran públic. L’escenografia de la mostra, que ocupa 1.000 m2, evoca un fons marí i es complementa amb nombrosos elements audiovisuals, alguns de gran format, que reforcen la vocació immersiva del muntatge.

També hem realitzat un interactiu, a on es poden situar els 855 jaciments que hi ha a Catalunya, i les fitxes de molts d’ells, amb textos i fotografies. A la zona central de la sala 2 de l’exposició hem realitzat un mapping amb la Carta Arqueologica Subaquàtica de Catalunya, la part tècnica del mapping l’han fet els companys de Rem Studio.

 

[ssba]
Consulta tota l'actualitat
Dj 13/06/2024

Disseny i conceptualització d’exposicions i instal·lacions

Dj 16/05/2024

Esdeveniments corporatius impactants: Estratègies per crear experiències memorables

Dt 06/02/2024

Tendències en disseny gràfic i comunicació 2024

Dl 11/12/2023

Peach Fuzz 13-1023: el color de l’any 2024

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat