Àrea Clients
CAT ESP

Web BICITRANSCAT

Web i multimèdia

L’objectiu del projecte web BICITRANSCAT és unir els destins turístics de les comarques gironines i del departament francès dels Pirineus Orientals, a través d’una xarxa ciclable interconnectada a diferents mitjans de transport públic, afavorint així la mobilitat sostenible i permetent una variant pel litoral del territori que suposi una alternativa a les carreteres sovint saturades a l’estiu.

Per poder dur a terme aquest projecte transfronterer s’ha dissenyat una web dinàmica de fàcil navegació que organitza la informació en 4 idiomes: català, castellà, francès i anglès.

També s’ha creat un catàleg de 12 pàgines, imprès en format quadrat (22 x 22 cm), que recull tota la informació del projecte. Ha estat traduït en 4 idiomes , així com la web, per tal d’arribar al màxim nombre de públic i fer arribar la informació en diferents canals de comunicació tant digitals com físics, per multiplicar la seva efectivitat.

https://www.bicitranscat.cat/

Disseny

El disseny dóna forma visual a la comunicació gràfica del missatge en un suport digital, en el disseny d’una web, o en paper. El disseny gràfic és un element viu i estratègic de la comunicació de marca.

Identitat corporativa

La marca és la personalitat pública de l’empresa, producte o servei. Cada marca és diferent i compta amb un discurs propi. La identitat corporativa genera comunicació, notorietat i diferenciació.

Publicitat

Les accions de publicitat han d’aconseguir una relació emocional entre la marca, el producte i el destinatari. Un equip 360º com el que us oferim, aconsegueix fer úniques les campanyes que realitzem.

Comunicació

Solucions de comunicació integral, per a aconseguir que les estratègies de comunicació dels nostres clients siguin notories i fiables. Un discurs coherent i planificat per generar confiança.

Web i multimèdia

El món digital i el disseny web, evoluciona de forma constant, la presència a la xarxa internet és vital per les empreses i organitzacions. Cal una bona optimització per un bon posicionament als cercadors.

 

Estands i exterior

La presència a fires ha de ser activa i dinamitzada, cal tenir un discurs coherent pel missatge, la imatge, el disseny gràfic i la pròpia dinamització de l’espai. El disseny gràfic a l’exterior ha de conviure amb l’arquitectura del lloc.

 

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat