Àrea Clients
CAT ESP

Universitat de Girona

Presentació del nou logotip de la Universitat de Girona

Web i multimèdia

Un dels principals reptes que afronta la Universitat de Girona és el de l’enfortiment de la seva marca, la millora de la imatge per convertir-la en un element de cohesió interna i de projecció internacional.

La nova marca de la UdG ens parla del concepte d’un temps de qualitat. Temps de vida universitària, temps per descobrir, per viure experiències, un temps de creixement personal en un espai –Girona– ideal per desenvolupar les idees d’aprendre, de compartir, d’exercir el respecte i la solidaritat.

La Universitat ens va encarregar la realització d’un vídeo presentant els elements que construïen i conformaven el nou logotip. Per a l’enregistrament de la façana vam realitzar un hyperlapse.

-- PROJECTES RELACIONATS

Disseny

El disseny dóna forma visual a la comunicació gràfica del missatge en un suport digital, en el disseny d’una web, o en paper. El disseny gràfic és un element viu i estratègic de la comunicació de marca.

Identitat corporativa

La marca és la personalitat pública de l’empresa, producte o servei. Cada marca és diferent i compta amb un discurs propi. La identitat corporativa genera comunicació, notorietat i diferenciació.

Publicitat

Les accions de publicitat han d’aconseguir una relació emocional entre la marca, el producte i el destinatari. Un equip 360º com el que us oferim, aconsegueix fer úniques les campanyes que realitzem.

Comunicació

Solucions de comunicació integral, per a aconseguir que les estratègies de comunicació dels nostres clients siguin notories i fiables. Un discurs coherent i planificat per generar confiança.

Web i multimèdia

El món digital i el disseny web, evoluciona de forma constant, la presència a la xarxa internet és vital per les empreses i organitzacions. Cal una bona optimització per un bon posicionament als cercadors.

 

Estands i exterior

La presència a fires ha de ser activa i dinamitzada, cal tenir un discurs coherent pel missatge, la imatge, el disseny gràfic i la pròpia dinamització de l’espai. El disseny gràfic a l’exterior ha de conviure amb l’arquitectura del lloc.

 

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat