Àrea Clients
CAT ESP

Disseny gràfic

Iglésies Associats som el teu estudi de disseny gràfic

Especialistes en disseny gràfic

El disseny dóna forma visual a la comunicació gràfica del missatge en un suport digital, en el disseny d’una web, o en paper. El disseny gràfic és un element viu i estratègic de la comunicació de marca. A Iglésies Associats fa més de 30 anys que ajudem les empreses a crear tot tipus d’aplicacions gràfiques que inclouen el disseny de marca, el disseny de catàlegs, el disseny de flyers, el disseny editorial, disseny de pàgines web, disseny de packaging, presentacions, il·lustració…
Crear aplicacions gràfiques per a una marca requereix d’un equip multidisciplinar capaç de desenvolupar-se en els diferents suports digitals, en paper o en altres materials. A Iglésies Associats hi trobaràs els experts en disseny gràfic que necessites per donar a conèixer els teus productes i serveis, desenvolupant aplicacions de disseny gràfic innovadores i efectives.

Ens avalen milers de projectes de disseny gràfic creats al llarg de la nostra trajectòria per a centenars d’empreses que han confiat en nosaltres.


Alguns dels nostres projectes de disseny gràfic:


Disseny

El disseny dóna forma visual a la comunicació gràfica del missatge en un suport digital, en el disseny d’una web, o en paper. El disseny gràfic és un element viu i estratègic de la comunicació de marca.

Identitat corporativa

La marca és la personalitat pública de l’empresa, producte o servei. Cada marca és diferent i compta amb un discurs propi. La identitat corporativa genera comunicació, notorietat i diferenciació.

Publicitat

Les accions de publicitat han d’aconseguir una relació emocional entre la marca, el producte i el destinatari. Un equip 360º com el que us oferim, aconsegueix fer úniques les campanyes que realitzem.

Comunicació

Solucions de comunicació integral, per a aconseguir que les estratègies de comunicació dels nostres clients siguin notories i fiables. Un discurs coherent i planificat per generar confiança.

Web i multimèdia

El món digital i el disseny web, evoluciona de forma constant, la presència a la xarxa internet és vital per les empreses i organitzacions. Cal una bona optimització per un bon posicionament als cercadors.

 

Estands i exterior

La presència a fires ha de ser activa i dinamitzada, cal tenir un discurs coherent pel missatge, la imatge, el disseny gràfic i la pròpia dinamització de l’espai. El disseny gràfic a l’exterior ha de conviure amb l’arquitectura del lloc.

 

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat