Àrea Clients
CAT ESP

Prenergy

Web

Disseny Projectes Web i multimèdia

Prenergy és especialista en energies renovables i eficiència energètica. Ofereix solucions per aconseguir la màxima eficiència a les instal·lacions dels seus clients, i per tant, la reducció dels costos energètics i la reducció, també de l’empremta de carbó.

Per Prenergy hem treballat un disseny senzill i modern que és fàcil d’entendre i navegar. Amb uns colors i tipografies fàcils de llegir, fent una web visualment atractiva.
La navegació és intuïtiva i fàcil d’entendre, ja que s’ha fet un anàlisis de la informació perquè estigui organitzada de forma clara i concisa.

prenergy.es

-- PROJECTES RELACIONATS

Disseny

El disseny dóna forma visual a la comunicació gràfica del missatge en un suport digital, en el disseny d’una web, o en paper. El disseny gràfic és un element viu i estratègic de la comunicació de marca.

Identitat corporativa

La marca és la personalitat pública de l’empresa, producte o servei. Cada marca és diferent i compta amb un discurs propi. La identitat corporativa genera comunicació, notorietat i diferenciació.

Publicitat

Les accions de publicitat han d’aconseguir una relació emocional entre la marca, el producte i el destinatari. Un equip 360º com el que us oferim, aconsegueix fer úniques les campanyes que realitzem.

Comunicació

Solucions de comunicació integral, per a aconseguir que les estratègies de comunicació dels nostres clients siguin notories i fiables. Un discurs coherent i planificat per generar confiança.

Web i multimèdia

El món digital i el disseny web, evoluciona de forma constant, la presència a la xarxa internet és vital per les empreses i organitzacions. Cal una bona optimització per un bon posicionament als cercadors.

 

Estands i exterior

La presència a fires ha de ser activa i dinamitzada, cal tenir un discurs coherent pel missatge, la imatge, el disseny gràfic i la pròpia dinamització de l’espai. El disseny gràfic a l’exterior ha de conviure amb l’arquitectura del lloc.

 

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat