Àrea Clients
CAT ESP

Premis Manel Xifra i Boada

Comunicació Disseny Projectes

Imatge gràfica, vídeo, secretaria tècnica i gabinet de premsa de la dinovena edició dels Premis Manel Xifra i Boada, promoguts per ENGINYERS Gi i Comexi.

En aquesta edició s’ha posat de manifest la importància de l’enginyeria per a construir infraestructures d’energia verda i s’han  guardonat casos d’èxit en l’àmbit de la intel·ligència artificial, a l’acte també es van lliurar els Premis Manel Xifra i Boada de reconeixement als guardonats pel Patronat de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona (UdG) amb titulacions afins a Enginyersgi.

Disseny

El disseny dóna forma visual a la comunicació gràfica del missatge en un suport digital, en el disseny d’una web, o en paper. El disseny gràfic és un element viu i estratègic de la comunicació de marca.

Identitat corporativa

La marca és la personalitat pública de l’empresa, producte o servei. Cada marca és diferent i compta amb un discurs propi. La identitat corporativa genera comunicació, notorietat i diferenciació.

Publicitat

Les accions de publicitat han d’aconseguir una relació emocional entre la marca, el producte i el destinatari. Un equip 360º com el que us oferim, aconsegueix fer úniques les campanyes que realitzem.

Comunicació

Solucions de comunicació integral, per a aconseguir que les estratègies de comunicació dels nostres clients siguin notories i fiables. Un discurs coherent i planificat per generar confiança.

Web i multimèdia

El món digital i el disseny web, evoluciona de forma constant, la presència a la xarxa internet és vital per les empreses i organitzacions. Cal una bona optimització per un bon posicionament als cercadors.

 

Estands i exterior

La presència a fires ha de ser activa i dinamitzada, cal tenir un discurs coherent pel missatge, la imatge, el disseny gràfic i la pròpia dinamització de l’espai. El disseny gràfic a l’exterior ha de conviure amb l’arquitectura del lloc.

 

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat