Àrea Clients
CAT ESP
Dijous 03, novembre 2016

Organització de la 4a edició dels Premis Olis Catalans

Les cinc denominacions d’origen protegides d’oli d’oliva de Catalunya –Siurana, Les Garrigues, Terra Alta, Baix Ebre-Montsià i Empordà– han lliurat per quarta vegada els Premis Denominacions d’Origen Catalanes d’Oli. Una vegada més ens han confiat l’organització i execució de l’acte d’aquests premis. En aquesta ocasió l’acte ha esta presidit per Oriol Junqueras, vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, i s’ha celebrat al Museu d’Arqueologia de Catalunya.

L’esdeveniment ha iniciat amb la benvinguda del director del Museu, Josep Manel Rueda, i d’Antoni Díaz, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries. A continuació ha tingut lloc el debat titulat “Els atributs de l’oli d’oliva verge extra amb Denominació d’Origen i les seves bondats” protagonitzat pel doctor Rafael Codony, Catedràtic de la Universitat de Barcelona i Toni Massanés, director de la Fundació Alícia.

Tot seguit s’han lliurat els premis Denominacions d’Origen Catalanes d’Oli. El premi al cuiner, restaurador o gastrònom que amb la seva tasca hagi contribuït a donar a conèixer els olis d’oliva verge extra, s’ha concedit a Jeroni Castell, cap de cuina del restaurant Les Moles.

El Premi Denominacions d’Origen Catalanes d’Oli a l’investigador, professional o dirigent que amb la seva labor hagi contribuït a descobrir i promoure els efectes beneficiosos de l’oli d’oliva verge extra, s’ha concedit a Eduard Escrich.

Finalment el Premi Denominacions d’Origen Catalanes d’Oli a l’entitat, institució o grup que hagi destacat en la seva tasca de difusió dels olis d’oliva verge extra s’ha concedit al Grup Bon Preu, representat per Joan Font i Fabregó, president d’aquesta empresa familiar del sector de l’alimentació.

L’esdeveniment, ha estat conduit per Xavier Graset -periodista i actualment presentador al canal 3/24- en el Museu d’Arqueologia de Catalunya on ha coincidit amb una exposició dedicada al vi grec a Catalunya, i en la que es tracten temes com el conreu de la vinya en l’antiguitat i el paper que el vi, l’oli i el pa jugaven de forma essencial en la societat grega i després en la romana..

[ssba]
Consulta tota l'actualitat
Dj 13/06/2024

Disseny i conceptualització d’exposicions i instal·lacions

Dj 16/05/2024

Esdeveniments corporatius impactants: Estratègies per crear experiències memorables

Dt 06/02/2024

Tendències en disseny gràfic i comunicació 2024

Dl 11/12/2023

Peach Fuzz 13-1023: el color de l’any 2024

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat