Àrea Clients
CAT ESP

Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC)

Marca i exposició dels 175 anys del Museu d'Arqueologia

Disseny Estands i exterior Identitat corporativa Projectes

Aquest any fa 175 anys de la creació del Museu d’Arqueologia a Girona, al monestir de Sant Pere de Galligants. Per aquest motiu, hem creat una marca, una identitat corporativa, que representa la vista de façana de la seu del Museu, –façana de la nau de l’església, torre, claustre i rosetó-.

També s’ha dissenyat l’exposició de la història del MAC Girona, recollida en diferents àmbits cronològics en el claustre del monestir de Sant Pere de Galligants. La conceptualització es basa en unes estructures d’acer, plegats en diferents angles per donar dinamisme als textos i imatges que relaten la història del Museu, potenciant així els cromatismes dels diferents àmbits per mitjà de transparències en les imatges i una suggerent il·luminació de cada espai.

 

Per a més informació visiteu la web del MAC – 175 anys del Museu de Sant Pere de Galligants

www.macgirona.cat

Disseny

El disseny dóna forma visual a la comunicació gràfica del missatge en un suport digital, en el disseny d’una web, o en paper. El disseny gràfic és un element viu i estratègic de la comunicació de marca.

Identitat corporativa

La marca és la personalitat pública de l’empresa, producte o servei. Cada marca és diferent i compta amb un discurs propi. La identitat corporativa genera comunicació, notorietat i diferenciació.

Publicitat

Les accions de publicitat han d’aconseguir una relació emocional entre la marca, el producte i el destinatari. Un equip 360º com el que us oferim, aconsegueix fer úniques les campanyes que realitzem.

Comunicació

Solucions de comunicació integral, per a aconseguir que les estratègies de comunicació dels nostres clients siguin notories i fiables. Un discurs coherent i planificat per generar confiança.

Web i multimèdia

El món digital i el disseny web, evoluciona de forma constant, la presència a la xarxa internet és vital per les empreses i organitzacions. Cal una bona optimització per un bon posicionament als cercadors.

 

Estands i exterior

La presència a fires ha de ser activa i dinamitzada, cal tenir un discurs coherent pel missatge, la imatge, el disseny gràfic i la pròpia dinamització de l’espai. El disseny gràfic a l’exterior ha de conviure amb l’arquitectura del lloc.

 

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat