Àrea Clients
CAT ESP

Mercat del Lleó

Campanya de comunicació i dinamització dels 70 anys del Mercat del Lleó

Comunicació

El Mercat del Lleó va complir 70 anys, per aquest motiu vam realitzar diverses accions: una campanya de comunicació i publicitat, l’organització d’un esdeveniment amb la presència del cuiners Joan Roca del Celler de Can Roca i la Iolanda Bustos del restaurant La Calèndula.

També es va realitzar el disseny de la marca de l’aniversari, i d’entre altres accions es va fer un Concurs d’Instagram, unes targetes Rasca, una festa/tast d’aniversari amb la presència d’unes 3.000 persones, anuncis, publicitat a TV, autobusos…

-- PROJECTES RELACIONATS

Disseny

El disseny dóna forma visual a la comunicació gràfica del missatge en un suport digital, en el disseny d’una web, o en paper. El disseny gràfic és un element viu i estratègic de la comunicació de marca.

Identitat corporativa

La marca és la personalitat pública de l’empresa, producte o servei. Cada marca és diferent i compta amb un discurs propi. La identitat corporativa genera comunicació, notorietat i diferenciació.

Publicitat

Les accions de publicitat han d’aconseguir una relació emocional entre la marca, el producte i el destinatari. Un equip 360º com el que us oferim, aconsegueix fer úniques les campanyes que realitzem.

Comunicació

Solucions de comunicació integral, per a aconseguir que les estratègies de comunicació dels nostres clients siguin notories i fiables. Un discurs coherent i planificat per generar confiança.

Web i multimèdia

El món digital i el disseny web, evoluciona de forma constant, la presència a la xarxa internet és vital per les empreses i organitzacions. Cal una bona optimització per un bon posicionament als cercadors.

 

Estands i exterior

La presència a fires ha de ser activa i dinamitzada, cal tenir un discurs coherent pel missatge, la imatge, el disseny gràfic i la pròpia dinamització de l’espai. El disseny gràfic a l’exterior ha de conviure amb l’arquitectura del lloc.

 

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat