Àrea Clients
CAT ESP

MAC (Museu d’Arqueologia de Catalunya)

Exposició «Naufragis. Història submergida»

Disseny Estands i exterior Projectes

L’exposició «Naufragis. Història submergida» al Museu d’Arqueologia de Barcelona, vol donar a conèixer la riquesa i diversitat del patrimoni arqueològic subaquàtic català. Al fons dels oceans, dels mars, dels rius i dels llacs del nostre país, del nostre planeta, s’hi amaga una memòria fascinant, una història submergida, que mereix ser coneguda, conservada i transmesa a les generacions futures.

Hem realitzat el disseny de la gràfica de l’exposició amb l’objectiu que el visitant realitzes una immersió visual amb parets lluminoses i cromatismes blaus a les instal·lacions, i a tots els suports expositius. La idea es que es tingui la sensació que estàs sota el mar, com les peces que s’exposen.

També hem realitzat un intercatiu, a on es poden situar els 855 jaciments que hi ha a Catalunya, i les fitxes de molts d’ells, amb textos i fotografies. A la zona central de la sala 2 de l’exposició hem realitzat un mapping amb la Carta Arqueologica Subaquàtica de Catalunya, la part tècnica del mapping l’han fet els companys de Rem Studio.

 

-- PROJECTES RELACIONATS

Disseny

El disseny dóna forma visual a la comunicació gràfica del missatge en un suport digital, en el disseny d’una web, o en paper. El disseny gràfic és un element viu i estratègic de la comunicació de marca.

Identitat corporativa

La marca és la personalitat pública de l’empresa, producte o servei. Cada marca és diferent i compta amb un discurs propi. La identitat corporativa genera comunicació, notorietat i diferenciació.

Publicitat

Les accions de publicitat han d’aconseguir una relació emocional entre la marca, el producte i el destinatari. Un equip 360º com el que us oferim, aconsegueix fer úniques les campanyes que realitzem.

Comunicació

Solucions de comunicació integral, per a aconseguir que les estratègies de comunicació dels nostres clients siguin notories i fiables. Un discurs coherent i planificat per generar confiança.

Web i multimèdia

El món digital i el disseny web, evoluciona de forma constant, la presència a la xarxa internet és vital per les empreses i organitzacions. Cal una bona optimització per un bon posicionament als cercadors.

 

Estands i exterior

La presència a fires ha de ser activa i dinamitzada, cal tenir un discurs coherent pel missatge, la imatge, el disseny gràfic i la pròpia dinamització de l’espai. El disseny gràfic a l’exterior ha de conviure amb l’arquitectura del lloc.

 

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat