Àrea Clients
CAT ESP

Edició i disseny del LLIBRE “100 anys en imatges. 1919-2019” DEL GEiEG

El llibre es la darrera entrega que l’entitat ha publicat per commemorar el centenari

Disseny Editorial Maquetació Projectes

El GEiEG tanca la trilogia de publicacions amb motiu del centenari amb el llibre “100 anys en imatges. 1919-2019”. El llibre es la darrera entrega que l’entitat ha publicat per commemorar el centenari.

El llibre “100 anys en imatges” forma part de la nova Biblioteca GEiEG, amb les dos obres anteriors, “El GEiEG i Girona. Girona i el GEiEG” i “Art contemporani a Girona” que també hem dissenyat i coordinat a Iglésies Associats. Aquesta història en imatges escrita i coordinada per Toni Iglésies, amb un pròleg del periodista Jordi Grau i un epíleg del arxiver Joan Boadas, així com la col·laboració del periodista Arnau Prat en la feina documental, recull un selecció de 850 imatges triades dels arxius dels diaris de la ciutat i de fotògrafs dels mateixos mitjans i d’altres freelances, amb la participació del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge – CRDI, el Centre de la Imatge de la Diputació de Girona – Inspai i alguns arxius particulars.

Les portades de la col·lecció tenen un fort impacte visual, per que es personalitzen amb un color i la lletra principal del tema que tracte, el llibre d’història de color vermell, el color del GEiEG i la lletra H, el llibre d’art de color blau i la lletra A, i finalment el de fotografies amb la lletra F. El diferents volums tenen una edició acurada, a on els capítols i apartats queden molt definits pel tractament dels fons, les formes i les tipografies.

Vídeo entrevista 23/12/21 a Toni Iglésies a TV Girona

Disseny

El disseny dóna forma visual a la comunicació gràfica del missatge en un suport digital, en el disseny d’una web, o en paper. El disseny gràfic és un element viu i estratègic de la comunicació de marca.

Identitat corporativa

La marca és la personalitat pública de l’empresa, producte o servei. Cada marca és diferent i compta amb un discurs propi. La identitat corporativa genera comunicació, notorietat i diferenciació.

Publicitat

Les accions de publicitat han d’aconseguir una relació emocional entre la marca, el producte i el destinatari. Un equip 360º com el que us oferim, aconsegueix fer úniques les campanyes que realitzem.

Comunicació

Solucions de comunicació integral, per a aconseguir que les estratègies de comunicació dels nostres clients siguin notories i fiables. Un discurs coherent i planificat per generar confiança.

Web i multimèdia

El món digital i el disseny web, evoluciona de forma constant, la presència a la xarxa internet és vital per les empreses i organitzacions. Cal una bona optimització per un bon posicionament als cercadors.

 

Estands i exterior

La presència a fires ha de ser activa i dinamitzada, cal tenir un discurs coherent pel missatge, la imatge, el disseny gràfic i la pròpia dinamització de l’espai. El disseny gràfic a l’exterior ha de conviure amb l’arquitectura del lloc.

 

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat