Àrea Clients
CAT ESP
divendres 01, març 2013

Les vinagreres VINOLI premiades als Anuaria 2013

Les noves setrilleres Vinoli que hem dissenyat ha estat premiades amb la Selecció dels Anuaria 2013, la XX edició dels Premis Anuaria 2013 són una referència del sector de l’embalatge a nivell estatal i es convoquen a l’entorn de Graphispag.

Les setrilles Vinoli han estat reconegudes amb el premi Selecció Anuaria en la categoria de millor packaging. Aquest reconeixement valora la funcionalitat i el disseny que Iglésies Associats ha desenvolupat amb la col·laboració de Creadis PLV, que ha participat en el desenvolupament i optimització final i l’estudi de materials.

Les setrilleres Vinoli són una solució per al sector de la restauració davant la nova normativa europea que obliga a servir l’oli etiquetat a taula.

El disseny, totalment personalitzable per part dels productors d’oli o dels mateixos establiments de restauració, té com a principals avantatges que permet una producció econòmica i per tant de fàcil reposició, i que es pot aprofitar com a superfície on presentar campanyes i promocions sobre la taula.

Les setrilleres vinoli estan elaborades amb paper folding alimentari de certificació ecològica amb un plastificat que les fa resistents al contacte amb l’oli, vinagre, aigua… A més venen plegades planes per facilitar el seu emmagatzemament i el plegat és automàtic amb dos moviments.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn
Consulta tota l'actualitat
dl. 11/01/2021

Disseny del magazine del Museu d’Arqueologia de Catalunya MAC

dl. 28/12/2020

Web de l’empresa càrnica Friselva

dv. 30/10/2020

Exposició i marca dels 175 anys del Museu d’Arqueologia a Girona

dv. 21/08/2020

Naming, creació de marca

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal