Àrea Clients
CAT ESP
divendres 20, juliol 2012

Iglésies Associats i Disart units

Amb l’acord d’integració de DisArt amb Iglésies Associats, es consolida una de les principals carteres de serveis en comunicació, publicitat i disseny del territori.

L’agència de comunicació amplia la capacitat de resposta a les necessitats del sector econòmic gironí i català, institucions i organitzacions del nostre territori, pel que fa a publicitat, disseny, estratègies de comunicació, esdeveniments, continguts, web, audiovisual, xarxes socials, etc.

Amb aquest acord es reuneix la trajectòria i experiència de dos empreses de llarg recorregut amb prop de 25 i 40 anys d’experiència cadascuna. El nou format d’organització “consolidararà l’oferta de serveis i producte, així com la filosofia de seguir oferint un servei excel·lent en la gestió, compromisos en el calendari i qualitat en la creativitat”.

D’aquesta manera i en uns moments difícils pel sector, “la integració de mitjans de les dues agències ajudarà a liderar una àmplia oferta de serveis pels actuals i nous clients en totes les disciplines de la comunicació empresarial i institucional. Aportant noves línies de negoci a l’organització”. Un dels objectius importants és aconseguir grans idees per les marques per les que treballem i pel consumidor final, l’agència de comunicació, publicitat i disseny, treballarà amb la marca Iglésies Associats, Disseny i Comunicació.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn
Consulta tota l'actualitat
dc. 04/10/2023

Dia internacional del Pòdcast 2023

dc. 07/06/2023

Disseny i realització de Memòries corporatives i institucionals

dc. 07/06/2023

Homenatge a Esperança Martí. Fundació Puigvert

dc. 07/06/2023

2a Jornada Salut Mental i Discapacitat Intel·lectual

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies