Àrea Clients
CAT ESP
dimecres 29, març 2017

Finalistes al Premi Cactus a la Millor Campanya de Comunicació 2016

Aquest dijous s’entreguen els Premis Cactus 2016. Creats per l’Associació de Professionals del Màrqueting i les Ventes de Girona i l’Associació Digitals Girona. Els Premis Cactus varen néixer amb la intenció de donar rellevància als millors projectes digitals, de màrqueting, comunicació, desenvolupament tecnològic i disseny en línia, amb ganes de potenciar les empreses d’ambdós sectors.

 

LA COMUNICACIÓ I CAMPANYA “M’ESTIMO EL MERCAT DEL LLEÓ”

El Mercat del Lleó ens va demanar una campanya o acció de comunicació per incentivar les vendes del període de l’1 de desembre de 2016 fins el 15 de gener de 2017. L’objectiu es notorietat de marca, reconeixement de la qualitat del servei i els productes, la incentivació de les vendes i la fidelització dels clients.
La idea principal de la campanya que es va realitzar es basa en dos accions, la participació de personatges reconeguts de la societat gironina, de diferents sectors, professions i genere, el cuiner Joan Roca, l’alcaldessa –Marta Madrenas–, el cardiòleg Ramon Brugada, el músic Josep Thió, el programador teatral Salvador Sunyer, l’escriptor Josep Maria Fonalleras, l’actriu Cristina Cervià i el director de Gicor –Tomàs Fajardo, que compren al Mercat del Lleó, com a testimonis i garants de les virtuts del Mercat, i la segona acció un Passaport Saludable per omplir en un viatge a les diferents parades del Mercat, una vegada omplert, sorteig de vals descompte de 300 € ( sortejos) i bosses de compra.

Els Canals on es va implementar són:

Edició de 8 vídeos amb personatges reconeguts de la societat gironina que compren al Mercat del Lleó. Per utilitzar en campanya a Televisió de Girona, les xarxes socials i les 8 pantalles del Mercat del Lleó.

Disseny d’anuncis per premsa i revistes locals amb la imatge dels personatges.

Retolació gran format de 2 autobusos a la ciutat de Girona.

Realització de 4 banderoles de 100 x 300 cm a 2 cares per situar a diferents punts de la ciutat.

Realització del Passaport saludable i 1 segell de goma per cada paradista. Donat l’èxit del passaport es fan 3 reimpressions de 2.000 unitats cadascuna.

Gabinet de premsa i comunicació. Gestió dels mitjans de comunicació.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn
Consulta tota l'actualitat
dj. 13/06/2024

Disseny i conceptualització d’exposicions i instal·lacions

dj. 16/05/2024

Esdeveniments corporatius impactants: Estratègies per crear experiències memorables

dt. 06/02/2024

Tendències en disseny gràfic i comunicació 2024

dl. 11/12/2023

Peach Fuzz 13-1023: el color de l’any 2024

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat