Àrea Clients
CAT ESP
Dijous 02, febrer 2023

Darrers projectes de l’estudi

Comencem l’any 2023 i aprofitem per presentar-vos alguns dels darrers projectes en que hem estat treballant aquests darrers mesos. El nostre estudi ofereix uns serveis integrals en comunicació i disseny, projectant i executant projectes 360º a on l’eix més important es la creativitat aplicada sobre diferents suports i necessitats de comunicació.

 

Redisseny de la marca i logotip Optimus

Optimus és la principal empresa estatal en els camps del disseny, fabricació i distribució d’equips de megafonia, alarma per veu i intercomunicació.
Aquest any fa 90 anys i renoven la seva marca amb un nou logotip.
Nou web del Grup Clínica Girona

La Clínica Girona presta assistència sanitària especialitzada en règim ambulatori i d’internament, amb la finalitat de donar un servei sanitari de qualitat a la població de les comarques gironines responent a criteris d’eficàcia, privacitat, tracte humà i accessibilitat. El procés de digitalització de la Clínica Girona ha consistit en crear un nou web on la relació entre els professionals i els públics de l’entitat gaudeixin d’un punt de trobada fluid i eficient.
Disseny i maquetació web per a Micropobles de Catalunya

L’Associació de Micropobles de Catalunya (MdC) és una organització sense afany de lucre, formada per ajuntaments de municipis de menys de 1.000 habitants. El seu nou web destaca per la seva funcionalitat, adaptació als nous temps i reflecteix tant la fluïdesa i l’eficiència de la navegació per visualitzar els municipis amb poca densitat de població.
Bigas Global, nova denominació de l’empresa

Una nova marca que representa la pròpia organització: un servei integral i global en l’enginyeria. Hem acompanyat a Bigas Global en el procés de comunicació de la nova denominació com també en la posada en marxa de les xarxes socials de l’empresa.
Presentació de la collita Oli de l’Empordà

La nova collita d’Oli de l’Empordà es va presentar a Girona i a Figueres a ritme de swing. Els trulls de la DOP Oli de l’Empordà van poder presentar la collita i fer un tast d’oli verge extra. Per altra banda, es va fer una donació de 100 litres d’oli al Banc dels Aliments. A Iglésies Associats hem realitzat l’organització de l’esdeveniment, el disseny de la imatge i la comunicació.
Fira d’ocupació TreballemGI – Cambra de Comerç

La 8a edició de la Fira d’Ocupació TreballemGi, un esdeveniment dedicat a la inserció laboral es va celebrar amb un gran èxit d’assistència, a l’Auditori – Palau de Congressos de Girona. Hem acompanyat a la Cambra de Comerç de Girona en el format de la Fira, la imatge corporativa i la comunicació.
13a edició dels Premis de Riscos Laborals

Els Premis de Prevenció de Riscos Laborals es concedeixen a una empresa i a un Enginyer Tècnic Industrial que hagin impulsat alguna millora important en la difusió, sensibilització i implantació en la prevenció de riscos laborals a la demarcació de Girona. Hem portat la secretaria tècnica, disseny de la imatge i coordinació de la tretzena edició dels Premis. L’acte s’ha celebrat en format presencial i s’ha retransmès en directe per Televisió de Girona i també en línia pel canal de YouTube del Col·legi.

 

Presentació corporativa de RUBAU CONSTRUCCIONS

RUBAU Construccions és una constructora moderna i compromesa tant d’obra civil com d’edificació, implantada a tot el territori espanyol i amb una presència important a l’exterior. Hem realitzat la Gestió i coordinació d’una presentació corporativa de RUBAU Construccions a la sala d’actes de Foment del Treball amb prop de 200 participants. Conceptualització i realització d’un vídeo corporatiu de RUBAU.

[ssba]
Consulta tota l'actualitat
Dj 13/06/2024

Disseny i conceptualització d’exposicions i instal·lacions

Dj 16/05/2024

Esdeveniments corporatius impactants: Estratègies per crear experiències memorables

Dt 06/02/2024

Tendències en disseny gràfic i comunicació 2024

Dl 11/12/2023

Peach Fuzz 13-1023: el color de l’any 2024

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat