CAT ESP
 1.  

   

   

  LA COMUNICACIÓ ÉS L’OBJECTIU

  I LA IMATGE EL MITJÀ

  A Iglésies Associats sabem que per poder arribar als clients i usuaris és fonamental disposar d’una bona imatge corporativa. Però també tenir clar quin és el missatge que cal transmetre. Per això oferim una àmplia cartera de serveis en imatge i comunicació. Volem ajudar-vos a fer-ho fàcil. Comencem?

 2. Cada vegada la qualitat dels productes i serveis que hi ha al mercat és més alta, i per tant per diferenciar-se de la competència és necessari comptar amb una bona estratègia de comunicació que parteixi d’un bon disseny, i que tingui en compte els diferents canals per transmetre un missatge efectiu.

  Els nostres serveis de creació d’identitat gràfica, disseny, web, vídeo, publicitat, gabinet de premsa… s’integren en una estratègia a mida per cada cas, que combina les millors eines i suports tant analògiques com digitals.

 3. A IGLÉSIES ASSOCIATS comptem amb una gran experiència oferint serveis de disseny i comunicació i això fa que coneguem bé el llenguatge de l’empresa i les organitzacions, fent fàcil la col·laboració per endegar projectes de forma àgil i eficaç.

 4. Us oferim un servei integral, una direcció de comunicació en tots els àmbits necessaris, assequible i a la mida de totes les empreses i organitzacions. Amb nosaltres trobareu el nivell de creativitat, qualitat i professionalitat que es requereix d’un equip organitzat i tecnològicament equipat per la resposta que necessiteu.

 5. Us podem ajudar!

  Estem preparats per col·laborar amb vosaltres. Comencem?

  Us oferim serveis de comunicació, disseny i publicitat per a captar nous clients, per aconseguir més vendes i per consolidar la vostra marca. Volem que els clients visualitzin els vostres productes i serveis com els millors.

  Amb diferents tècniques, suports i mitjans. Convencionals com la ràdio, la televisió, suports impresos, tanques i catàlegs, entre d’altres; o tècniques digitals com les xarxes socials, web, news letters, etc.

  Podem combinar les diferents tècniques per aconseguir l’impacte que desitgem.

  filet