Àrea Clients
CAT ESP

Centenari Carles Fontserè

Imatge gràfica i web del Centenari Carles Fontserè

Disseny Identitat corporativa Projectes

La imatge gràfica del Centenari Carles Fontserè incorpora elements que l’aproximen a l’estètica del cartellisme dels anys trenta. El cromatisme, síntesi dels colors que utilitzava Fontserè, el negre i el vermell intens, la tipografia i la il·lustració de la seva cara, que reprodueix l’estil dels seus cartells, evoquen la referència gràfica a l’època del cartellisme de l’autor. La imatge gràfica generada recrea aquests elements per transmetre els valors d’autenticitat i compromís que tenia Fontserè, però alhora els modernitza i adequa a les tendències actuals per reivindicar la vigència de la seva obra i situar-la en el context del centenari del seu naixement.

També s’ha creat un portal web dedicat a la figura de Carles Fontserè i als actes i activitats de celebració del centenari. L’espai en línia inclou una biografia de l’autor, amb apartats dedicats a les seves facetes com a artista visual, cartellista i escriptor. A la web també hi podem trobar les activitats incloses en el centenari commemoratiu, una agenda, i seccions dedicades a la comunicació generada i de recursos.

Disseny

El disseny dóna forma visual a la comunicació gràfica del missatge en un suport digital, en el disseny d’una web, o en paper. El disseny gràfic és un element viu i estratègic de la comunicació de marca.

Identitat corporativa

La marca és la personalitat pública de l’empresa, producte o servei. Cada marca és diferent i compta amb un discurs propi. La identitat corporativa genera comunicació, notorietat i diferenciació.

Publicitat

Les accions de publicitat han d’aconseguir una relació emocional entre la marca, el producte i el destinatari. Un equip 360º com el que us oferim, aconsegueix fer úniques les campanyes que realitzem.

Comunicació

Solucions de comunicació integral, per a aconseguir que les estratègies de comunicació dels nostres clients siguin notories i fiables. Un discurs coherent i planificat per generar confiança.

Web i multimèdia

El món digital i el disseny web, evoluciona de forma constant, la presència a la xarxa internet és vital per les empreses i organitzacions. Cal una bona optimització per un bon posicionament als cercadors.

 

Estands i exterior

La presència a fires ha de ser activa i dinamitzada, cal tenir un discurs coherent pel missatge, la imatge, el disseny gràfic i la pròpia dinamització de l’espai. El disseny gràfic a l’exterior ha de conviure amb l’arquitectura del lloc.

 

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat