Àrea Clients
CAT ESP
dimarts 17, setembre 2019

75 anys del Mercat del Lleó

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el president de l’Associació de Comerciants del Mercat del Lleó, Manel Rodríguez, han presentat els cates i activitats de celebració del 75è aniversari del Mercat del Lleó.

Una vegada més l’Associació de Comerciants de la Plaça del Mercat del Lleó, ha confiat en els nostres serveis de comunicació i creativitat per l’organització dels actes de l’aniversari. La creativitat s’ha utilitzat amb suports com BUS urbà, xarxes socials, anuncis en premsa, televisió, pancartes exteriors, cartells i flyers entre d’altres elements.

També es coordina la comunicació, per mitjà d’un gabinet de premsa i comunicació propi de l’agència.

El Mercat Municipal d’Abastaments és el centre de distribució de producte fresc de la ciutat: carn, peix, fruites i verdures, queviures… El mercat està situat a la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba, popularment coneguda com la plaça del Lleó, i té una superfície de planta de 1.712 m² distribuïts, quasi a parts iguals, entre parades i passadissos i amb un lineal de venda de quasi mig quilòmetre. Hi ha 60 punts de venda que comprenen diferents carnisseries, cansaladeries, xarcuteries, fruiteries, peixateries, menjars cuinats, pesca salada, etc. També s’hi pot trobar una aula gastronòmica on es fan activitats de tot tipus relacionades amb la cuina de mercat. A més de la gran diversitat de l’interior, a l’exterior hi ha una varietat de parades de productes de pagès i venedors d’articles no alimentaris.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn
Consulta tota l'actualitat
dc. 04/10/2023

Dia internacional del Pòdcast 2023

dc. 07/06/2023

Disseny i realització de Memòries corporatives i institucionals

dc. 07/06/2023

Homenatge a Esperança Martí. Fundació Puigvert

dc. 07/06/2023

2a Jornada Salut Mental i Discapacitat Intel·lectual

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal · Política de cookies