Àrea Clients
CAT ESP
dijous 16, febrer 2017

Guardonats amb els Premis Carles Rahola de Comunicació Local per l’any Fontserè

Ens han guardonat amb un dels VIII Premis Carles Rahola de Comunicació Local, en la categoria de millor iniciativa de comunicació institucional, per la «Comunicació del Centenari Carles Fontserè 1916-2016», del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i coordinada pels Serveis Territorials de Cultura a Girona, “per dur a terme un projecte d’èxit que ofereix una completa informació i documentació de l’Any Fontserè”. Un Centenari comissariat per Ricard Planas.

L’any 2012 ja varem guanyar un premi Carles Rahola, amb el nostre projecte de periodisme digital Sies.TV. La televisió per internet Sies.tv va estar la mereixedora del premi a la millor informació digital, una categoria que es va estrenar a la 3a edició dels Premis de Comunicació Local Carles Rahola amb una bona participació: 9 participants amb 10 propostes. El jurat va valorar “la coherència” de Sies.tv pel que fa a l’ús d’internet i la qualitat dels continguts.

Ja l’any 2011 el web de l’Ajuntament de Figueres, realitzat per l’estudi, amb la gran col·laboració de Jordi Arranz tècnic de comunicació de l’ajuntament, va ser el mereixedor del premi a millor iniciativa de comunicació institucional. El jurat el va qualificar com a una “eina oberta, participativa i àgil, que aposta clarament per les noves tecnologies”. La revista Engega!, de la Universitat de Girona, i la revista cultural L’Arjau, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, van ser les seves competidores més potents, i van quedar com a finalistes.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn
Consulta tota l'actualitat
ds. 29/09/2018

Creació de marca, web, disseny i espais de la fira FormemGI

dv. 15/06/2018

Comunicació del French Tech Train 2018 organitzat per Pyrénées Méditerranée Invest

dj. 14/06/2018

Nou web d’INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona

dt. 29/05/2018

Disseny dels suports de difusió de La Fortalesa de Sant Julià de Ramis

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal