Àrea Clients
CAT ESP
dijous 16, febrer 2017

Guardonats amb els Premis Carles Rahola de Comunicació Local per l’any Fontserè

Ens han guardonat amb un dels VIII Premis Carles Rahola de Comunicació Local, en la categoria de millor iniciativa de comunicació institucional, per la «Comunicació del Centenari Carles Fontserè 1916-2016», del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i coordinada pels Serveis Territorials de Cultura a Girona, “per dur a terme un projecte d’èxit que ofereix una completa informació i documentació de l’Any Fontserè”. Un Centenari comissariat per Ricard Planas.

L’any 2012 ja varem guanyar un premi Carles Rahola, amb el nostre projecte de periodisme digital Sies.TV. La televisió per internet Sies.tv va estar la mereixedora del premi a la millor informació digital, una categoria que es va estrenar a la 3a edició dels Premis de Comunicació Local Carles Rahola amb una bona participació: 9 participants amb 10 propostes. El jurat va valorar “la coherència” de Sies.tv pel que fa a l’ús d’internet i la qualitat dels continguts.

Ja l’any 2011 el web de l’Ajuntament de Figueres, realitzat per l’estudi, amb la gran col·laboració de Jordi Arranz tècnic de comunicació de l’ajuntament, va ser el mereixedor del premi a millor iniciativa de comunicació institucional. El jurat el va qualificar com a una “eina oberta, participativa i àgil, que aposta clarament per les noves tecnologies”. La revista Engega!, de la Universitat de Girona, i la revista cultural L’Arjau, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, van ser les seves competidores més potents, i van quedar com a finalistes.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn
Consulta tota l'actualitat
dc. 15/07/2020

Es presenta la senyalització i la marca de les cinc rutes per descobrir el patrimoni cultural del Vescomtat de Cabrera

dv. 03/07/2020

Comunicació / Es creen les Beques Granés Fundació de l’IDIBGI en l’àmbit de la discapacitat

dc. 27/05/2020

CARTAres, un sistema de carta digital per restaurants, bars i hotels, que evita el contacte entre clients i cambrers

dc. 18/03/2020

Teletreballem al núvol

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal