Àrea Clients
CAT ESP
dimecres 11, març 2015

Cales de Llierca potencia l’estratègia d’internacionalització per consolidar-se en el mercat del carbonat càlcic precipitat (PCC)

El nostre client Cales de Llierca, empresa líder en la producció del carbonat càlcic precipitat, assistirà del 24 al 26 de març a la fira Paintistanbul i Turkcoat 2016, dedicades al sector internacional de la pintura i les matèries primeres, els revestiments, els components químics de la construcció, els adhesius i l’equipació de laboratori.

Paintistanbul i Turkcoat 2016, és una fira que se celebra a Istanbul, i és l’esdeveniment de referència en el sector ja que hi assisteixen les empreses líders de tot el món on hi presenten els seus nous productes i tecnologies.

Cales de Llierca és un dels principals fabricants de carbonat de calci precipitat (PCC), que comercialitza sota la marca CALPREC, i que és utilitzat tant com a matèria primera en pintures com a segellants.

L’estratègia d’internacionalització
En els darrers anys Cales de Llierca, ubicada al municipi d’Argelaguer, ha optat per una estratègia d’internacionalització per obrir-se al mercat mundial. A més de la fira Paintistanbul, Cales de Llierca també ha assistit a l’European Coatings Show de Nuremberg i al K-Show de Dusseldorf.

El PCC, un producte a l’alça present al dia a dia
El carbonat càlcic precipitat (PCC) es un producte derivat de pedra calcària sotmesa a un procés de calcinació. Posteriorment a través d’una carbonatació s’aconsegueix el PCC, el qual te múltiples ampliacions químiques. Les seves propietats reològiques en el format de PCC recobert (Calprec PR) son extenses en formulacions de plàstics com el PVC, tintes com les Coldset per paper de diari, fins als sellants tant per l’automoció com la construcció, entre d’altres. I per part del PCC no recobert (Calprec PA) les propietats mes destacables serien la seva elevada blanca, poder cobrent, opacitat o absorció d’oli entre d’altres, sent aquestes reconegudes en aplicacions com pintures o paper. Tanmateix i donada la seva alta puresa càlcica es fa servir la seva versió no recoberta i certificada per E-170 com a aportació de calci en diverses aplicacions com additiu alimentari.
www.calesdellierca.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn
Consulta tota l'actualitat
dc. 15/07/2020

Es presenta la senyalització i la marca de les cinc rutes per descobrir el patrimoni cultural del Vescomtat de Cabrera

dv. 03/07/2020

Comunicació / Es creen les Beques Granés Fundació de l’IDIBGI en l’àmbit de la discapacitat

dc. 27/05/2020

CARTAres, un sistema de carta digital per restaurants, bars i hotels, que evita el contacte entre clients i cambrers

dc. 18/03/2020

Teletreballem al núvol

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com · Avís legal