CAT | ESP

Girona Centre Eix Comercial / Publicitat

Campanya per Girona Centre Eix Comercial, emesa per TV3, 16 televisions de la XTVL, mitjans digitals i cinemes.

Realització d’un espot on la creativitat fa una especial incidència en la unió de les dues zones comercials de la ciutat, l’Eixample i el Barri Vell. A l’espot es veuen dues persones que surten nues de cada zona, i es van vestint a diferents establiments (diversitat de producte) per trobar-se finalment al punt mig de les dues zones amb una abraçada.

Publicitat

La publicitat gràfica implica treballar diferents vessants comunicatives, des del grafisme i la il·lustració fins al copy, dissenyant un model atractiu que mantingui la coherència amb el concepte de la campanya.

Serveis integrals en disseny gràfic, publicitat i anuncis, comunicació, pàgina web i disseny web, multimèdia, interactiu, estand, aplicacions per a mòbil a Girona i Barcelona. /// Servicios integrales en diseño gráfico, publicidad y anuncios, comunicación, página web y diseño web, multimedia, interactivo, stand, aplicaciones para móvil en Girona y Barcelona. /// Full services in graphic design, publicity and advertising, communication, website and web design, multimedia, interactive, stand, mobile apps and applications in Girona and Barcelona.