CAT ESP
 1.  

   

   

  LA COMUNICACIÓ ÉS L’OBJECTIU

  I LA IMATGE EL MITJÀ

  A Iglésies Associats sabem que per poder arribar als clients i usuaris és fonamental disposar d’una bona imatge corporativa. Però també tenir clar quin és el missatge que cal transmetre. Per això oferim una àmplia cartera de serveis en imatge i comunicació. Volem ajudar-vos a fer-ho fàcil. Comencem?

 2. Cada vegada la qualitat dels productes i serveis que hi ha al mercat és més alta, i per tant per diferenciar-se de la competència és necessari comptar amb una bona estratègia de comunicació que parteixi d’un bon disseny, i que tingui en compte els diferents canals per transmetre un missatge efectiu.

  Els nostres serveis de creació d’identitat gràfica, disseny, web, vídeo, publicitat, gabinet de premsa… s’integren en una estratègia a mida per cada cas, que combina les millors eines i suports tant analògiques com digitals.

 3. A IGLÉSIES ASSOCIATS comptem amb una gran experiència oferint serveis de disseny i comunicació i això fa que coneguem bé el llenguatge de l’empresa i les organitzacions, fent fàcil la col·laboració per endegar projectes de forma àgil i eficaç.

 4. Us oferim un servei integral, una direcció de comunicació en tots els àmbits necessaris, assequible i a la mida de totes les empreses i organitzacions. Amb nosaltres trobareu el nivell de creativitat, qualitat i professionalitat que es requereix d’un equip organitzat i tecnològicament equipat per la resposta que necessiteu.

 5. Us podem ajudar!

  Estem preparats per col·laborar amb vosaltres. Comencem?

  filet